reede, 19. aprill 2019

Pühapäeval minek

Natuke vähem, kui kuu on jälle viimasest jutust nii kiiresti mööda läind ning juba pühapäeva öösel võtame treeninggrupiga ette suuna Portugali! 
Iga-aasta olen seda laagrit väga oodanud, sest see on lihtsalt nii mõnus, kui korra aastas saab teha 2 nädalat trenni kuskil hoopis teistsuguses keskkonnas. Seekord lähen laagrisse juba neljandat korda. Mäletan, kui läksin alles esimest korda, olin siis alles 13. Olin sel korral väga uhke, et sain endast suurtematega esimest korda kaasa minna :D

Laagris oleme 21.04-06.05 ja majutus on meil teist aastat samas Victoria Beach&Sport hotellis. Staadion paistab ilusasti hotellitoa aknast ehk see on ainult paarikümne sammu kaugusel, mis on hea, sest siis ei pea kuskile kaugele matkama, et trenni saaks teha. Sel korral pidi olema seal valmis saanud uus jõusaal, mis kohe statka kõrval ning pidid olema ka uued stardipakud. Eks proovime ära siis kui head on, sest eelmine aasta oli pakkudega seal küll suht kehvad lood. 

Veel ootan trenne rannas ja sealsetel treppidel, mis on niii pikad(väga paljude astmetega). Üli hea asi selle hotelli juures on veel see, et seal on väga head toidud!! Saame hommiku- ja õhtusöögi ning eelmine aasta oli küll nii, et kui söömast tulid siis oli kõht ikka nii täis kui üldse olla sai. Alati oli valikut ja kõik puuviljad olid koguaeg nii värsked. 

Vaatasin juba, et ilmad peaksid ka täitsa okeid olema sel ajal, kui seal oleme. Hullult kuuma nagu ei luba, aga külm ei tohiks ka olla. Tahaks pruuniks saada ikka jälle. Samas praegu siin Eestis ka nii soojaks läind ilmad, et praegu väga normaalne siin ka olla :D Igatahes loodame, et väga ära ei põle seal, sest seda valu ei sooviks üldse :))

Võimalik, et kirjutan seal olles ka siia midagi ja äkki saan pilte panna, aga lubama ei hakka, sest ei tea kuidas aega ja jaksu on seal. Panen lõpetuseks siia eelmise aasta laagrist paar pilti vähemalt praegu :D

Aga siis ütleks veel, et kasutage kõik neid soojasid ilmasid juba praegu ära ehk käige õues jooksmas/trenni tegemas!!


 Üks lemmik trenne/trenniosi oli treppidel


Need mitte kõige paremad pakud...


Söögid olid niii head!! See peaks olema üks mu õhtusöökidest